НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Пламен Юруков за себе си

yurukovТова е статусът на Пламен Юруков във Facebook от 27 април, понеделник. Намерил е най-краткото описание на ситуацията, която взриви много блогове от снощи.

Признанията нямат нужда от коментар.41 коментара

 1. Напълно излишен беше опитът ми да намеря друго обяснение значи.

 2. watmark

  Юруков срещу Костов? Каво да изберем? От едната страна доган а от другата лукановистите от групата на Гоце? Де ви имам избора…

 3. разочарована

  Пламен Юруков засрами се.Ей вие стари муцуни разбихте синята идея и обезерихте хората.Хайде махнете се и ти
  Юруков/искаш па не искаш/ и Иван Костов,и надето и всички дето изневерихте на хората.

 4. Шебек

  Какви точно са причините за интригите в СДС и какви изводи произтичат от тях, според мен, е без особено значение за изборния резултат.
  За изборния резултат е от значение какво пише днес в „Труд“ и „24h“ по случая, а то, както се видя от изказването на Валерия Велева снощи по RE:TV, коренно се различава от изводите (очевидни за нас) които ние с вас правим из фрумите.

 5. Гледам, че коментаторите-антикостовисти тук са си свили малко гнезденце 🙂 Но плямпотят каквото им дойде на езика, само и само да сеят объркване. Господа, Юруков не е „стара муцуна“, той беше нов, е, и какво стана: провали се от всички страни. Подобно на Симеона. Което и показва, че колкото и да е мъчно на ченгесариата (Тошо Тошев, Велева и цялата компания) доказалият се като политик и управник Костов е единствена сериозна алтернатива на настоящето ченгесаро-мафио-кагебистко управление на България. Само при мисълта, че Костов отново може да е във властта ченгенцата пощуряха от страх и активираха всички свои маскари, където и да се намират. Тия дни ще очакваме нови и нови компромати и най-подли милиционерски изпълнения. Но дето казва народът: „Волят рие, рие, ама все на неговия гръб пада пръстта…“. Обречени са московските слуги да си идат далеч от властта и нищо не може да промени злата им прокоба…

 6. watmark

  ха Костовист. И не почиват. Мислех, че тука е зона за разум и прочия. И кой бил алтернативата на „ченгесаро-мафио-кагебистко управление на България“ ? Разбира се човекът от групата на Луканов. Страх, страх обзема комунистите. Горките скалъпват партизанските отряди. Готвят се за нелегален живот. Ууу..жжж..ассс…

 7. Доган и Гоце са от групата на Луканов, моля, моля, дарагой таварищ, недей да усукваш: хората не са чак толкова прости колкото си мислиш! 🙂

 8. watmark

  а господин Костов? Защо го пропускате? Така омаловажавате приносите му в прехода – Работническо-мениджърската проватизация. Гласувана от лукановистите в парламента. Виденов не посмя да я започне.

 9. петров

  Прав е човекът. Кое не ви харесва? Че е реалност?! Ами да го променим!

 10. Не знам какво иска да каже са себе си, ама мен ме дразни самото споменаване на името Юруков. Не заради Пламен Ю., а заради това, че все надигам поглед. А в Google все мен намират и ми писна да ми пишат все едно съм Пламен Юруков.

 11. Костов е кошмарът на ченгесарско-мафиотската българо-руска олигархия, по тази причина и хвърлят луди пари за да предотвратят злокобната за тях възможност Костов отново да влезе във властта. Ето, и антикостовистките анонимници като тия отгоре са стимулирани от същите пари на мафията, за да плюят отровата си…

 12. watmark

  Г-н Грънчаров, къде да отида да си взема парите, които явно съм си заработил като „антикостовистките анонимници“ и заради това би тябвало да бъда „стимулирани от същите пари на мафията“, понеже на ляво и надяно „плюят отровата си…“. Вие сигурно вземате вашите директно от Костов? Или ви ги дава Матрин?

 13. Мартин

  Ей, побърквам се като видя писаници от сорта „махнете се и ти Юруков и Иван Костов, и надето и всички дето изневерихте на хората.“ Какво предлагате? Като глупака Слави Трифонов – да не гласуваме? Нали се сещате че резултатът от това ще е единствено нов мандат на БСП? А за Костов няма да коментирам. Който има мозък в главата си, знае какво направи той за България. А който няма – напълно заслужава да бъде управляван от хора като Андрюшката Луканов, Жан Виденов и Сергей Дмитрич …

 14. watmark

  Това е драмата Мартине. Това стои като въпрос и пред мен от 96 насам. Като не гласувам, оствям вота си да бъде разпределен от спечелилите. Освен това оставяме татковината в ръцете на твърдите електорати. А те не са животни – не мислят. От друга страна да глсуваме за издънили се хора, само и само, защото няма за кого другиго да глсуваме е рекет. Такъв рекет се опита на приложи Костоф, след особено „успешното“ си управление. Комунистите му докараха савойската издънка от Мадрид и го нокаутираха. Сега пак ни изнудват. Ако не гласуваме ще помогнем на серго и доган. Ако гласуваме – единственият ни избор е Костов (за ББ има кой да гласува). Рекет. Ако гласуваме за Костов, обаче, пък се губи смисъла на самото гласуване. Губи се смисъла на демокрацията – да махаме от власт издънилите се и да поствяме нови лица. Така новите ще ни имат страха и би трябвало да внимават какви ги вършат. Вижте какво направиха американците – глупакът Буш се издъни и те направиха невъзмижното. Избраха негър. Остава и ние да си мечтаем да дойде нашият негър. Разбира се нямам предвид Костоф. Та това е дилемата. Аи една от гредите на фасадната демокрация.

 15. Дядо Иван

  Всички, които плюят във форума Костов, работят за сиамския близнак ДПС-БСП: едни по партийна принадлежност, други от гузност (доносници), трети заради дребни стотинки, а некои са си просто лумпени.

 16. Не е много гот, като го каже политик, нали ?

 17. Petroff

  Г-н Бедров, предлагам да триете мненията на хора, чието IQ е по-малко от номера на обувките им. Всъщност това си е чист spam, а не мнение.

 18. watmark

  Странно мнение на дедо ни Иван (доста руко звучи). Форумът никаде не е обявен, че е сбирщина на Костофисти. Мисля, че форумът е място за изказване на мнения. Не е място за пропаганда. Вижте дедо какво сте писали. Това не е мисъл на нормален, не индоктриниран човек. Обикновенно се среща у костофистите. Започва се с условие този който прави това и това, е близък до изброяват се БСП ДПС или серго и доган и прочия, опсле се говори за ръковдни центрове, провокации, доносници, плащане и т.н. Тъпа пропагандна схема. Май от един център. Чий ли е? И друго. Ако сте истински бойци на Костоф спорете с нехаресващите го, вместо да се стремите към уюта на единодушието. Или то ви трябва за да се самонадъхвате, че сте прави. Дедо това вашето е комунизъм.

 19. До видимо наследственно обремененият (син или внук на номенклатурчици) червен WATMANrk. Моооля , не се дръжте арогантно с тези които НЕ искат да мислят като вас ! Разбира се , че такива като вас изливат негативизъм и омраза срещу дясно мислещите хора(а те също са хора). Разбира се, че го правите по убеждение. Разбира се вярвате, че може да повлияете на някой със самодейните си опити за политанализи ,с централен пункт…КостоВ (опасен и актуален враг).Разбира се, че НЕможете да повлияете на никой . Разбира се ,че ще отречете всичко това и ще оплюете и мен. Трябва да знаете , че всичко се разбира… и от всички!!

 20. Гадно е, като го каже политик, нали ? 🙂

 21. watmark

  до Киров,
  Уверявам ви никога нама да си позволя, да се държа арогантно към хора, които мислят. Мисленето е доста дефицитна дейнот у българина и е истинска радост да го срещнеш. Незнам на какво казвате дясно и дясно мислещи хора, но ви уверявам, че не ви разпознавам като такъв. По скоро биете на запалянко. Политически запаляно. Считам, че форума не е за пропаганда, така че не се опитвам да влия на никого. А и не очаквам някой да си промени мнението от два, три реда. Що се отнася до наследствената обремененост – това са глупости. А пиша Костоф с фъ защото се вързва с кофти. Хей тата. Каприз

 22. До Ватмарф,
  Не е необходимо да разпознавате всички !
  Че мисленето е дефицит – сте прав.
  Определение за дясно: ……и национално отговорно.
  Форума не е за пропаганда, но не е и за музика.
  Повтарянето на едно и също име с фъ е пропаганда.
  За всичко останало, разбира се – предния ми постинг.
  Kiroff

 23. watmark

  до Киров,
  Но агитката я разпознах.
  така е.
  Доста артистично и невярно
  Пропаганда с музика – постовете текстове за песни.
  Ако го наричам онзи пропаганда ли ще е?
  Хъм там няма нищо…
  не конентирам

 24. мари

  Освен всичко друго Юруков се оказа и доста неграмотен. Егати правописът, егати чудото!
  На следващо място – момче с ограничен манталитет и без въображение. Това е вън от всякакво съмнение. Достатъчно е да се прочете мултиплицираният вариант на мита „Костов владее Златни пясъци!“.
  На още по следващо място, маската му се пропука и догановската му политическа душа лъсна. Епигон на Доган и доносник по отношение на Костов (в смисъл, че донася по форуми смрад). Момче без въображение и без капка творческо мислене. Но научило пътя на парите!

 25. While the simple and classic whisk is great for many tasks in the
  kitchen, there are some times and some recipes that require more speed and dexterity with the mixing, and that’s where these valuable devices come in. Consider frying in peanut oil, canola oil or other oils that are low in the bad fat.
  Toaster ovens, which can cook anything from toast to whole chickens, reduce the use of oil compared
  to a fryer resulting to a healthier meal.

  Visit my website :: multifunction printers

 26. The game is extremely intense andd the environments may
  be impressive. After all, a good amount of
  options in educational yett enjoyable games exist for example hopscotch, jumping rope, and hide-and-seek, all
  that providre for physical, mental and social benefits.
  BCA BSC – IT courses are one other options which deal
  inside formulation of degree courses inn India.

 27. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this
  site. I’m hoping to check out the same high-grade content from you
  later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog
  now 😉

 28. From beginnin too end, thesxe strategies can be tailored by hand
  to the lokes of the promoter, making the game closer
  to the original concept as curerently possible. Ice hockey, akin to hockey is a game that deals with chasing
  of the ball wth the stick. And since that time, their steady popularity hass been quickly growing.

 29. Thanks for some other informative blog. The place else may I get that kind
  of information written in such an ideal manner? I’ve a undertaking that I’m simply noww running on, and I’ve been at the look out for such information.

  Look aat my website; best steam cleaner mop 2015

 30. Just wish to say your article is as astonishing.
  The clarity on your submit what is trivia crack simply great and i could suppose you are knowledgeable on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your RSS feed tto stay
  updated with impending post. Thanks 1,000,000 and please keep up tthe gratifying
  work.

 31. I do consider all of the concepts you have presented to your post.
  They’re very convincing and will certainly work.
  Nonetheless, the posts are too quick for starters. Could you please lengthen them a bit from subsequent time?
  Thanks for the post.

 32. It is truly a nice and helpful piece of information. I’m happy that youu simply shared this useful info with us.
  Plrase keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 33. Start slow with rides around the local park to get your legs
  back. Transitioning to a two-wheeled pedal bicycle is
  much easier for children after gliding, steering and balancing on a bike without pedals.

  A balance bike will instruct a child what they most ought to study and which is balance.

 34. Hi there friends, its wonderful article about cultureand completely explained, keep it up all
  the time.

  My webpage Dubai Escorts

 35. This excellent website really has all of the information I wanted about this subject and didn’t know who
  to ask.

 36. Tһis article wiⅼl һelp the internet viewers ffor creating
  neԝ website or even ɑ weblog from start tto еnd.

  Kunjungi halaman websitye Saya demi dapatkan Informasi lebih lengfkap tentang cara bermain clash of clans .
  Тhanks ʏa

 37. I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this website is actually good.

 38. Hi there, after reading this amazing post i am also happy
  to share my know-how here with colleagues.

 39. Hi colleagues, good article and pleasant arguments commented aat
  this place, I am in fact ennjoying by these.

 40. Yes! Finally something about Motherboards.

 41. Calories give rise to energy but excessive amount of calories appears into fats.
  These Do Not Deliver Permanent Results – If at all some pill works for you personally, the sad part of the story
  will probably be that it is impact won’t go very far to suit your needs
  to savor it. This is a great start and you may see
  results with grapefruit to lose weight pretty quickly.

Споменавания

 1. ИВАН БЕДРОВ » Къде ми е апартаментчето на Златните? - [...] НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА « « Пламен Юруков за себе си| [...]

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *