НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

На света „му изтечи времиту“ в Бургас

Бургас е особен град. Красив отвън и смешен отвътре. Най-смешно е във възстановената сграда на Морското казино, където се провеждат заседанията на общинския съвет. Управлява ГЕРБ, опозицията е телевизия СКАТ и както там в момента се нарича партията й. (в момента е НФСБ) Дискурсът е особено софистициран, на моменти и наративът е висок. Понякога влиза и полиция, понякога има и белезници. Всичко е нормално:

„Общинският съветник от НФСБ Валентин Касабов бе арестуван вчера заради обида към премиера Бойко Борисов. Екшънът се разигра по време на сесията на местния парламент в Бургас във вторник късния следобед. „Простотията идва от първоизвора Бойко Борисов, а не от нас“, каза Касабов в залата по време на сесията и вбеси председателката на съвета Снежина Маджарова. Тя му направи официално забележка, която бе трета поред заради нецензурни изказвания и съгласно правилника отстрани съветника Касабов от заседанието. Тъй като опозиционера отказа да напусне, Маджарова повика полиция, която го изведе принудително.“

в-к „Стандарт

Дружбата между споменатата госпожа и споменатата телевизия не е от вчера. „Изцялу във мени е ножъ“ казва Снежина Маджарова. Тази и други крилати фрази на председателката на общинския съвет бяха включени във видео визитката й, която СКАТ направи за нея:

Както виждате, в Бургас не само през лятото е интересно.12 коментара

 1. О да това е уникално просто. Случайно го гледах в офиса на Тома Белев и се попиках от смях и едновременно тъга, човек да се чуди да плаче ли да се смее ли, какви ни управляват… нямам думи. Абсурдистан отвсякъде. 🙁

 2. 10 стинки

  Браос! 🙂 Трябва да правиМЕ повече такива монтажи, за Герб, за БСП, за бай Митю, защо много му мирише зелето в мазето и се дразниМЕ. Чрез монтаж към парламентО! Официалният език ще приемеМЕ да е шопски!

  Полиция ли го е арестувала оня (дето е същия като другите), или охраната го е проводила да си ходи? Изобщо щом е СКАТ, то става само за обсъждане в селската кръчма.

 3. Живко боев

  Е, това вече е находка! Блестяща илюстрация за „… трагичния човешки потенциал на ГЕРБ“ Наистина това е мат’риала.

 4. ники

  ФКАРААМЕ СЕ У ГОЛЕМ ФИЛМ,еле идат избори

 5. Бургазлии не говорят „миеко“ !
  Това са хора от вътрешността на страната!

 6. чичака

  На Боко и Цоко им изтича времето. Все по-бързо изтича.

  Колкото и да се напъват да го върнат назад с Анастасов в КС, Цацаров в ГлПр и т.н.

  Идея си нямате другаре мильовци колко бързо ви тече времето!!!

 7. гаsim53

  Ако неправилния изказ поражда смях, спазването на правилника трябва ли да поражда злоба?

 8. hanseatic

  Не расим, правилника на Цветанов и Борисов не поражда злоба, а негодувание. Смехът идва от речника на техният малограмотен представител.

 9. гаsim53

  Не Г-да, не-е-е, обикновено телевизия СКАТ ви е смешна, питам се защо ли в този момент ви стана симпатична и обективна.
  Всеки индивид има право на развитие, но чак да става за смях е личен избор. ( чудесна мисьл току що си я измислих, дано не я забравя)
  Живко, чичака, hanseatic знаете ли смисьла на лафа “ КОН С КАПАЦИ “ , внимавайте кой и накьде ви дьрпа дизгините т.е. поводите.

 10. Тони

  Това са думите на Касабов-„Простотията идва от първоизвора Бойко Борисов, а не от нас” .Сега си представи че същото каже Маджарова но вместо Борисов сложи Валери – ха си представи каква помия ще се излее от СКАТ.Не беше ли СКАТ в основата на АТАКА и сега като го изспуснаха от контрол стана лошия с когото ни плашат.Но да приемем че в момента са прави за Волен Сидеров пита се тъй прасенце дето излезе такава свиня кой го отгледа.Ако Касабов днес говори едно и то е вярно тогава какво става с приказките му за единственният и неповторим ПАТРИОТ /ВОЛЕН/ С две думи кога казва истината вчера или днес.

 11. Добри Колев

  Бургас е един от хубавите български градове. Не мога да отрека, че Димитър Николов е кмет на място. На фона на общата мизерия в България Бургас се справя добре. Не мога същото да кажа примерно за Варна – красавицата на българското Черноморие преди години. Сега е бледа сянка на миналото си величие.
  И да се върнем в Бургас – наистина интересна жена е г-жа Касабова. Г-н Николов има достатъчно позитивна енергия, за да поеме негативите на г-жа Касабова. Въпросът е докога.

 12. от София.

  Боже Боже, но това е простак до мозъка на костите. Типичен гербаджия.

Споменавания

 1. На света “му изтечи времиту” в Бургас - [...] Из блога на Иван Бедров [...]

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *