НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

ВИДЕО: Домати по жълтите павета

Ето и кратък видео репортаж от протеста пред Народното събрание в съботния следобед. Демонстрацията беше организирана в социалната мрежа Facebook под името „Доматена революция„. Повод за протеста стана задържането на Николай Колев – Босия по-рано през седмицата след като хвърли домат по сградата на парламента. Според Босия протестът му е политически, но въпреки това ще му бъде търсена отговорност за хулиганство. Скоро може и да напиша какво мисля за този протест и за коментарите около него. Сега гледайте и сами си правете изводите:

 9 коментара

 1. гаsim53

  Явно Босия не е това за което се представяше преди 23г./ няма да коментирам за това време в колко неща го забьркаха или сам се забьрка/ но тази негова декларация е едно, ама голямо НИЩО. Общи приказки които важат за всички абсолютно всички управляващи от 23г. насам, не са това нещата които ни изкараха по площадите 89/90г. стотици хиляди. Нямаше хартия за в-к „Демокрация “ но имаше радио телевизия, имаше “ новини “ вьпреки манипулациите и за кратко време Бьлгария посиня. Тогава когато ДС беше факторьт с голямо „Ф“, и тогава Г-н Босия материальт но не този, който избира а този който избирахме на два пьти от глупост и лакомия пропиля нашите мечти. В тази куха декларация аз вижждам само една голяма СУЕТА и една тьнка, много тьнка ЧЕРВЕНА нишка. Обидно щеше да бьде ако полицаите бяха само двама пред НС ( не сьм ги броил но около 38 си правеха лафче на около и сигурно не разбраха защо са там). По цял свят медиите си имат собственци само у нас това е проблем за свободата на словото ( няма осьдени и репресирани, убити има за мене няколко странни увлнения но пьк там двустрно се мьлчи.) За управлението се казва че е „мутренско“ (лаф на една червена кандидатка за кмет) но истината е че четвьрта година никой не посочи приятелския крьг поименно както си бяхме свикнали до сега. За полицейската дьржава направо да не приказваме случаите около Катуница и“Орлов мост“ по репресия не могат да се измерват по бруталност сьс сьбитията от януари 2008г.( кьде ли трябваше да сложа кавичките? )
  Най-страното ми е че в „нета“ политически новини се коментират с подпис „Анонимен“, ей хора да не се вземаме толкова на сериозно че ставаме смешни все пак не сме политици.

 2. Г-н Бедров, не знам какво вие мислите, но аз мисля, че „творческата“ енергия на кукловодите е на изчерпване. Ако не ни беше , ътака болезненно дълбок засягащи самит нас или отвън погледнато верочтно щеше да е много смешно! Мъчат се да ни учат как да протестираме, но ние упорито продължаваме да се опъваме. Жалко наистина!

 3. Така болезнено дълбок проблемът,засягащ самите нас… Извинявам се за грешката! Така стаа, когато човек върши три неша едновременно и бърза. Поздрави!

 4. Забравих да попитам. Станишев беше ли там с домат в ръката, както се закнвваше, в подкрепа на протеста?

 5. Коцеru

  Абе след като изстрелят и последните патрони от ДС с Кунева , какво следва?
  Борисов и той си изигра ролята.
  Стана ясно ,че и Сдс-то са ДС.
  Видяхме,че Герб-БСп-Дпс,атака гласуват заедно.
  Виждал съм Корумбашев и Костов на една маса.
  Какво е следва в бардака?

 6. Арсен Люпен

  …..следва втори мандат на Бойко,вероятно с ПЪЛНО мнозинство.

 7. 10 стинки

  В тая карикатура, дето сме и трети мандат е логичен. Тряа да се бачка.

 8. Мечо Пух

  Колко ли са слепите и мазохистите в България,които искат ПАК Доган да разпределя порциите,а червендалестото зайче за клепа с уши?

 9. чичака

  Ако си припомним класиката – Мечо Пух е мече с малко ум и много апетит. Наздраве

Споменавания

 1. Доматен миш-маш | К+ - [...] [...]

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *