НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Гошо от По4ивка и ББ

Днес приятели споделиха в социалните мрежи този клип. Мисля, че няма нужда да пиша нищо повече. Отделете две минути, за да чуете, а после мислете. Ако все още можете. Пак е химн, но е издържан в различна стилистика от официалния „ГЕРБ, ти си надежда„. Видеото първо беше публикувано в YouTube. Бързо след това обаче изчезна. Добре, че съвестни граждани са го качили и във Vbox7.

 27 коментара

 1. ntzolev

  Ааа много бързо го скриха, някой успя ли да го копира някъде?

 2. Много бързо изчезна клипа…

 3. Камен

  Дайте линк.

 4. Юлия

  Тук може да се гледа http://vbox7.com/play:67eba9e3c3

 5. Това трябва да е майтап – всяко нещо по-шокиращо от „Родната полиция“ (тя също звучи като майтап, но Веско Маринов просто живее в паралелна реалност и според мен плаче за освидетелстване) няма начин да не е майтап.
  Защото ако не е майтап – трябва да построим в България стотици и дори хиляди психиатрични клиники и целият бюджет от магистралите да го прехвърлим към психиатрите…

 6. Простотията ходи не по гората

 7. Николай

  Това парче може да се ползва като очистително – предизвиква спазми в стомаха! А сега този примат Гошо ще почнат да го канят по телевизиите и да го разпитват за бъдещите му творчески планове! Първо при Бареков, после при Калинка и т.н., и т.н. та чак до следващия VIP Brother. Гнусно, тъпо, отвратително…

 8. Гери

  Съжалявам, издържах само една минута. Нищо чудно, че са се опитали да го скрият. В tumblr такива произведения ги награждават със златна звезда с надпис You tried…

 9. хахахахаа…ква гаргара е това:)

 10. Гошето явно има да им връща за нещо.

 11. Павел Кънев

  Слаб(2) Да ходи да се учи:

  http://www.youtube.com/watch?v=JgsaBbN6CDY

 12. ники

  КЪФ Е ТОА КАРАКАЧАНЕЦ БЕ,егати ибрика

 13. Георги Павлов

  Ако сега сте чули за Гошо от По4ивка.. значи не сте в час 😉

 14. Кузман Кузманов

  Леле, това си е чиста проба олигофрения ! Не може да е истина!!! Че има зомбирани герберасти има, ама чак пък толкова?

 15. VBOX7 не се отваря от чужбина… Свиди им се да правят трафик…

 16. бат' Любо

  Рядка простотия,предизвикваща аналогично щастие!Такова ибрикчийсто и олигофрения у млад човек…както се „пее“ в песента-„Господ да пази България!“ Мисля,че и мелодийката е копирана.

 17. Коцеru

  Бедров обиждаш народа и хората: “Ако все още се можели да мислим“
  Ти ходиш като проститутка във вести бг и нз къде да събереш пари от тук там, тръгнал майната да ни дава на нас акъл.
  Язък ,че си пловдивчанин, кръгла нула си като журналист.

 18. Коцеru, тук държа на добрия тон. Във всеки друг форум можете да пишете каквото си искате. Различното мнение е добре дошло тук, но без персонални обиди и лъжи. Следващия път трия, защото останалите читатели не са длъжни да се осведомяват за емоционалното ви състояние.

 19. какъв точно извод да си направя? Джи Пи възпя кой ли не включително и Бербатов, единственият извод е че по цял ден се чудиш как да плюеш ГЕРБ. По-скоро ти си направи изводи какъв журналист си.

 20. Voxy, очевидно не се чувствате добре като четете този блог. Не е задължително. Може да започнете като научите значението на думите и спрете да обвинявате в измислени неща

 21. много добре се чувствам, може би не ти харесват определени коментари, това за ГЕРБ изобщо не е измислено нещо, а очевидно, или си тотално обсебен и не го усещаш, но ето – светвам те. По-горе говориш за добър тон, но забележки като тази за значението на думите определено не са най-добрия пример за такъв…

 22. @Voxy, сега очаквам точен цитат от по-горния текст, с който „плюя ГЕРБ“. В противен случай не се различавате с нищо от платените тролове. За разлика от вас, аз заставам с името си зад всяка дума.

 23. Коцеru

  Когато държите на добрия тон, недейте да обиждате и генерализирате и да взимате страни. Основно правило. Като журналист.

 24. Арсен Люпен

  Интересно,че някои хора се вбесяват когато им се казва истината.А никой не посочва Премиер,който е направил дори 20% от съграденото за общонародна полза от Бойко.И се ужасяват от мисълта,че това ще продължи още поне два мандата.

 25. Бум мада фака! Тоя ми изкърти мивката!

 26. Светослав

  Само на ИДИЙОТ не може да му стане ясно, че това са го правили наш’те комсомолци в младежкото БСП, за да нагнетят недоволство срещу Бойко, но не са го направили както трябва. Постигнали са оратния ефект. Хората вече не са глупави! След Тройната коялиция, народът, някак си, се осъзна кое е черно и кое бяло. Разбра се и на кметските избори. Вече нито една партия не може да си позволи да дойде във властта да се ояде и да си замине безславно, Иване, и ще те помоля да не ми крадеш тази мисъл! Бойко може да е всякакъв, но остави след себе си нещо, което ще боде очите на всеки който дойде във властта след него на този етап. Проблема е не дали да е бойко, а как да не е станишев в БСП.

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *