НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Липсващите обекти от снимките

Не си спомням едно интервю от шарено списание за ученички да стане основна новина и в т.нар. сериозни медии. LOVE style и Миролюба Бенатова го направиха. Те са си свършили работата – в такова списание се снимат спалните на хората.

На мен ми направи впечатление един факт – не мога да си представя, че в дома на човек, който управлява повече от двама служители, никъде не се забелязва книга, списание, вестник, лаптоп или поне електронен четец. Нъц. Има паница със сливи, има кутийка с дъвки, има радиатор, но няма книга или компютър.

Не че има изненадани, но е добре съмненията да бъдат потвърдени документално. И за разлика от много други, аз нямам проблем с това и с подобни интервюта на министър-председателя. Имам проблем с факта, че той просто няма друг вид интервюта. Не чакайте някой да го пита за концентрацията на медийния пазар, за държавните пари и банките, за данните от Wikileaks и за много други неща. Но това не е негов проблем, нали?

P.S. и цитат за финала: ИСКАШЕ МИ СЕ ДА СЪМ ВОЕНЕН, ДА МАРШИРУВАМ ПО ПЛАЦА5 коментара

 1. Светослав Бацоев

  Или пък да го попита дали „бивши“ комунисти трябва да са в управлението изобщо.

 2. Нашият премиер е уникален просто от където и да го погледнеш … Но по-добре да не даваме оценки, аз даже си мисля ,че това го зарежда още повече …

 3. hanseatic

  Аз съм сигурен, че има 1(една) книга, но тя е в спалнята. Започнал да я чете на 25 год. възраст и досега е прочел вече предговора. Рисуването, музицирането и ритането на топка (и неудобни журналисти и политици) му отнемат много време, но като се ожени някой ден, жената ще му я дочете на глас. Дано е по-скоро!

 4. А аз познавам доста художници, но нито един от тях не е в състояние да рисува в тази поза 🙂

 5. КостадинТерзиев

  Вие конкретно като журналист кога зададохте ,,неудобен“ въпрос на ББ и какво променихте като четвърта власт, коректив и опозиция?
  Като гражданин протестирахте ли?
  Инак Винету е страхотна книга…за деца и подрастващи.
  Мисля,че нашият премиер е останал някъде там между седмата и десетата година.Видно е ,че първите седем му липсват.

Споменавания

 1. Разни LXI « Размисли и страсти на Маркуча - [...] Бедров след обяд изпуши заради големия интерес към интервюто на Сребро^WМиролюба Б. с Б. Б., ето го цялото тук.…

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *