НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Ненормално

Любимите ми патриотари от МВРО, пардон ВМРО, гордо са се снимали как нападат привърженици на „Свидетели на Йехова“. Медиите съобщават за конфликт или сблъсък. Не, това не е нито конфликт, нито сблъсък – това е едностранно нападение. Нещо като Кристална нощ по бургаски. Министърът на вътрешните работи обаче не се обади в нито един сутрешен блок, за да се похвали как българската полиция е противодействала на това престъпление. Друго си е да обвиняваш лекари…76 коментара

 1. През това време, след като се е събудил в един от шестте си апартамента, многоимотникът се е заел с важни държавнически дела: „Министър Цветан Цветанов ще открие международна конференция за безопасността на движението“…

 2. Факт е – аз защитена не се чувствам. (Не че съм свидетел на Йехова или друг свидетел).

 3. Освен къде е полицията искам да попитам и къде е чичо Краси? Човек, който поне аз досега мислех за достатъчно кадърен да управлява собствените си хора. Надценила съм и него и много други. А Цветан Цветанов както и шефа на всички в тая държава, Бойко Борисов, трябва да разберат, че подобно поведение на хора е не просто недопустимо, неадекватно и неприемливо. То е напълно ненормално, най – малкото заради факта, че е обмислено и организирано.

 4. Аз Казах!

  Браво бургазлии! Машини сте … Добрич е с вас и ние ги драхме Свидетелите на п*тка си майна миналата година. А на другите господа ще кажа, че затова България е на това дередже , щото големи демократи , права на човека, права на сектите, права на циганите, права на заподозрените .. и кво ся … да защитавам и да милея за сектанти ли .. нееее … колкото и да не ви харесва борба ще има и ще продължаваме … уважавам мюсулманите, велика култура, нищо против евреи и тн …

 5. Можете да сте сигурни, че Първата тиква на Републиката е ръкопляскал на колегите си – футболни фенове.

  Бахти гнуса. Нямам думи:(

 6. Milena M.

  Някой може ли да припомни какво ознчаваше буквата „М“ от името ВМРО…? Очевидно не е морал….

 7. Лети Иванова

  Срам, срам, срам и дълбоко възмущение от долните сцени на кървава саморазправа и мижавата реакция на родното МВР ! Министър Цветанов, на тези родни екстремисти не им пука от МВР-то, ясно ли Ви е и на Вас? И защо ли да им пука, те ( полицаите) не излъчват нито авторитет, нито професионализъм, нито адекватност – те просто се държат като случайно минаващи в униформа фигуранти…Това срамно кърваво филмче с развения байрак и патриотичните песни е в моите очи повече от скандално и отвратително за хала на МВР-то ни ! Дано го видят повече и стигне до Брюксел!

 8. Асен

  Вън сектите от България!Браво на момчетата.А ти, Ваньо Баджаков умри в мъки!

 9. Реалист

  Абе, на тоя кенеф блог ли му викате??

 10. Цветанов отдавна е абдикирал от каквото и да е, вече не си и дава зор да се прави на полезен.
  В България нито едно престъпление от омраза не се разследва като такова. Това ще бъде заведено като хулиганство. Нищо че е партийно мероприятие и е подтикнато от религиозна вражда – направо трябва всички аларми да светят.

 11. Milena M.

  Асене, заради такива като теб и тия на видеото няма да се оправим. В XXI век сме, а сме същите мързеливи селяни, които само се чудим къде да си избием комплексите.
  Като не ти харесват сектите – не се занимавай с тях.
  Нормалните хора ходят на работа, вършат нещо полезно, ако не за населението, поне за себе си и семейството си…

 12. Както виждате в коментарите, вече имаме престъпление и тук. Не трия никога коментари. Нека тъпите лекета се виждат

 13. Лети Иванова

  Да, определено имаме престъпление и тук, но то ще остане „ненаказано“ и ще излезе ( факт..)и на улицата… Копелета много по света и у нас, лошото е че искат признание и потвърждение за нещастното си съществуване и безгранична глупост и тъпота! Няма как да не улича родното МВР в съпричастност с мижавото си присъствие и липса на професионалност. Аз не мога да опазвам беззащитни хора, нито себе си, но изисквам това от тъй наричаното МВР. Тези нещастници с байрака трябва да си понесат заслуженото, а Цветанов да не плаче пред френския си колега, че сме били готови за Шенген…!!! НЕ СМЕ !

 14. 1:04 – чичката, който беше на първа линия, гордо крачи с шапка на Че. 😀

 15. Християнин

  В страни като Русия, Гърция, Кипър и Испания Свидетели на Йехова са обявени за опасна секта и са забранени.

  те не признават Троицата

  Свидетели на Йехова не признават светия кръст и държавата, забраняват носенето и почитането на държавните символи, както и празнуването на празници и рождени дни. Не позволяват кръвопреливане и присаждане на органи.

  „Защото ще се появят лъжепомазаници, и лъжепророци, които ще покажат големи знания и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.“
  ( Евангелие от Матея. Глава 24 : 24 )

  Мда и от моята гледна точка се виждат тъпите лекета …

 16. Въпреки откровената ми религиозна нетолерантност, трябва да призная, че тия анцузи са ебаси приматите. Доколкото знам, тъпите йеховисти са зарибявали с листовки и са пропагандирали глупавото си суеверие около разни училища, което е достатъчно основание не само за арести и глоби, но и за затваряне на скапаната им църква… И все пак: подобен цирк е недопустим и не това е начинът за противодействие срещу култовете.

 17. Християнин

  „Въпреки откровената ми религиозна нетолерантност, трябва да призная, че тия анцузи са ебаси приматите. Доколкото знам, тъпите йеховисти са зарибявали с листовки и са пропагандирали глупавото си суеверие около разни училища, което е достатъчно основание не само за арести и глоби, но и за затваряне на скапаната им църква… И все пак: подобен цирк е недопустим и не това е начинът за противодействие срещу култовете.“

  Прав си! Напълно! И ако имаше кой да се справи с това , всички тия момчета дето биеха щяха да си стоят в къщи и да гледат събитията по телевизията (арести, предупреждения ПОНЕ), но няма кой да им направи забележка дори и на хората им писнало … След като няма държава, това е резултата ..

 18. Християнин, презирам всяка форма на религиозна принадлежност (особено ако е авраамическа) почти по равно, но слагам тия болни националистчета на по-долно стъпало дори от хора като теб. В този ред на мисли: „всички тия момчета, дето биеха“ заслужават незабавно институционализиране. Колкото до религиите – да, нужни са далеч по-строги закони срещу тях. Срещу ВСИЧКИ тях, подчертавам.

 19. Изумен съм! Не следя особено много новините, но дочух, че е имало „сблъсък“, „спречкване“. Това откровено нападение би следвало да се осъди най-строго!

  Искрено пожелавам на арестуваната от ВМРО сган, да преседят достатъчно време „на топло“. Там няма само да ги бият. Преди това ще им случват други ‘убавини. А и след това, вероятно.

  За протокола: аз също не съм ничий свидетел, просто не това е начина.

  А този Костадин Костадинов в абсолютен олигофрен: „Това, което се случи в Бургас е нормално. Познавам и по-агресивни хора. Това е акция срещу държавата, защото тя нищо не прави“.

  По тази логика, утре да почна да стрелям по всички, които правят забранен „ляв, със засичане“ на Симеоновско шосе?!

  Все повече се замислям за Терминал 2 аз…

 20. Янков

  Единствено и само тази случка е напълно достатъчна за Цветанов да си ходи…

 21. Кърпачев

  Бедров, глупостите Ви нямат край! Вниквайте малко в нещата. С тези драсканици явно се усеща чие мекере сте!

 22. Моля ви да спазвате добрия тон. Някои изглеждат като малки деца, които като няма какво да кажат и започват да се възбуждат, използвайки забранени думички 🙂

 23. И това ако не е насаждане на верска омраза… Какво се пипат куките по шкембетата- да ги опандизят тия нещастници.

  Нищо хубаво не ни чака, докато лумпенпролетариата властва. Само Терминал 1 и Терминал 2 чакат.

 24. ivelina

  Изключително гадно и гнусно, престъпно, отвратително поведение на безмозъчни примати,надъхани от някакви си т.нар.“патриоти“(ръководени от агент на ДС).Недопустимо през 21-ви век, в Европа.А Tzv Tzv (даже си го е избродирал на маншетите)за кое по-напред да си подаде оставката??? Ама няма. „Не човек, а желязо“.Омръзна ми да се срамувам заради такива хора.И не са само те. Отврат до отврат, това мутанти от Чернобилската авария ли е(мина достатъчно време, за да се проявят), какво е?

 25. Празноглавци! Какво ли трябва да се случи, за да могат хората да разберат, че щурмоваците не са удачен начин за решаване на социални въпроси. А иначе, хората, които вкарват себеподобни във верско подчинение са престъпници, но това важи и за нашата православна църква, която, както стана ясно наскоро, дори не признава държавните закони.

 26. Възмутен съм!!! Това са същите боклуци които ходят и се бият по мачовете. Тази измет трябва да бъде затворена. То е ясно че докато не се предприемат решителни мерки ще сме си на това животиснко ниво. До днес имах положително мнение ВМРО и дори им симпатизирах в известен смисъл…. но до днес.
  Жалки…

 27. Vesselin

  Повечето от последователите на тази секта са отчаяни, болни или асоциялни хора, които намират общностна група в лицето на тази „организация“ към която могат да се присъединят. На тези хора трябва да им се ПОМОГНЕ, а боя не е помощ. Искам да изразя абсолютното си съгласие с мнението на UZUMAKI. Все пак главатарите на тази секта не правят нищо друго освен да тълкуват библията по свой си начин и след това да го пропагандират с цел печалба, а пък и християнството не изостава в това отношение, никак даже.

 28. до Християнин

  Вече си цитираме и СКАТ. http://vbox7.com/play:eefeb517 не е много убедително, когато след такова нападение, започваме да повтаряме думите на други НАЦИСТИ – тези от тв СКАТ

 29. Bloodymirova

  ВМРО, Атака и всяк’вите „национални гвардии“ и подобна паплач, разбрали-неразбрали за какво се борят, скачат на бой като дресирани кученца. На тях им дай повод, от причина няма нужда; и ще скачат по главите на хората без да се замислят: цигани, турци, хомосексуалисти, евангелисти, кривогледи и т.н. Щото все нещо и някой им пречи.

 30. 10 стинки

  Отървана работа. Отсекъде. Училищата трябва да следят за безопасността и реда. Трябва да се сигнализира и действа моментално ако има агитации от секти. Децата трябва да споделят с родителите, те пък трябва да подават сигнали тук там. От „тук-там“ трябва да действат“. Полицаите трябваше да арестуват всички до един на тая улица, за изясняване на случая. ВМРО като организатор трябва да бъдат глобени и разследвани…
  Стягайте си къщите, че не се знае кога 50 човека могат да решат да нахълтат. Всичките до един трябваше да ги натварят и към районните управления…

 31. Винех

  Само бой за тези хлебарки които почитат звяра!!

 32. Благодаря на г-н Бедров за това видео!Не знам защо медиите мълчат!Това е сериозно нападение на група супер сбъркани говеда от вмро и заслужава сериозно разследване не само на тези които са го извършили ,а и на партийката която седи зад тях!Някои от коментарите могат да ме накарат ,че съм Българин!!!

 33. да се страмувам ,че съм Българин!!!

 34. ВМРО в Бургас защо не отидат да протестират пред портала на рафинерията на Лукойл срещу картела за цените на горивата? Тъкмо им е наблизо, а и ограбва много повече българи от която и да е „секта“…

 35. Огнян

  до By Аз Казах!, 18.04.2011 @ 12:47 – с тези дебили от ВМРО са само кретените , а не всички хора от Добрич.

 36. Лети Иванова

  Пропуснах да благодаря на И.Бедров за познатата ( RE: TV)съпричастност и бързото и адекватно откликване на поредната гнусна свинщина у нас. Вдигна се доста шум по форумите и се видяха като бял ден лицата на получовеците тръгнали да вкарват ред със сопи и юмруци . Едно достойно МВР лесно може да си свърши работата АКО ИСКА И МОЖЕ ! Какъв Шенген, тези кадри са само за Страсбург и силно се надявам окървавените хора да дадат добър урок на чобанина, дето предвождаше глутницата.

 37. 1. Това, че Свидетели на Йехова са „забранени от страни като Гърция и Испания“ е измислица от Уикипедия. Ако страна членка си позволи подобно действие ще получи предупреждение от Европейската комисия, а след това ще бъде изключена от ЕС. Тъкмо обратното Гърция е неколкократно съдена за това, че нейни институции ограничават правата на неправославните.
  2. Не познавам Свидетели на Йехова, но щом вероизповеданието им има регистрация, никой няма право да оспорва тяхното свободно събиране, още по-малко със силови действия.
  3. Къде са излъганите и манипулираните? Защо нито веднъж до сега не видяхме истински репортажи с „жертвите“ на тези „секти“, с заведени дела срещу „злодеите“ и т.н. Защо слушаме само някакви преразкази и разсъждения на „медиини теолози“. Колкото и вярванията на една религиозна организация да се отдалечават от класическото християнство, това не може само по себе си да е причина за наказание. В противен случай ще трябва да извадим пушките срещу будисти, йоги и т.н.

 38. Кошмар.

  Ударът с камък е много болезнен и травмата е неприятна, а вътре един младеж го нацелиха с десетки. Трябваше да арестуват цялото сборище.

 39. Срамота! Тук не става въпрос за това кой в какво вярва. Дали „Свидетелите“ са секта в една демократична държава има кой да го решава.Тук става въпрос за хулиганщина и това е престъпление.Според мен трябва да понесат наказателна отговорност не само такива които са извършили това деяние, но и такива като по-горе изказалите се с удобрение. В България всеки има свободата да вярва в каквото си иска,а тези хулигани дори сами на себе си не вярват. Аз съм християнин и не приемам мюсюлманството но мое задължение е да пазя децата си в този път и нищо не ми дава право да хуля другите хора камо ли да се саморазправям. Дори футболните хулигани са вид секта. Те нямат устав,не спазват законите на страната, учат децата ни на разврат и простотия и дори сами се само-избиват по стадионите. По пътя си трошат невинни магазини и показват че в тиквите си нямат нищо.По тяхната логика и те не трябва да съществуват.Казах тикви защото в нормална глава има поне малко мозък

 40. Някои не могат да го разберат, докато за някои е гордост 🙁

 41. Alexandar

  Takiva divotii stavat navsjakade po sveta… kadeto ne e civilizovano.
  A terminala (togava imashe samo terminal 1) az go izbrah dosta otdavna. I ne sajaljavam.

 42. Наистина ужасно, примитивно и брутално! Но ние „анцузите с качулки“ от ВМРО си ги знаем, и тук не ни изненадват с нищо… Вярно е, че по-големият проблем в случая е неадекватната реакция на полицията и медиите! И както и други преди мен казаха – не е важно в случая дали това е секта или не, важното е, че в една демократична и правова държава подобна хулиганска проява остава ненаказана… И не на последно място – поздравления на Иван Бедров за адекватно отразената новина! Сайтът му ми харесва все повече и повече! Че вече аман от поръчкова журналистика и платени репортажи…

 43. Коцко

  Браво, Иване, най–после да прочета някакво обективно мнение по въпроса. Мислех, че само изроди са останали в тая държава…

 44. Zorry Alex

  1. Абсолютно съм възмутена от пасивността на полицаите. Веднага трябваше да арестуват агитката.
  2. Тия ВМРО са събрали най-голямата боклущина! Преди години едни ме спираха да ми обясняват защо да съм гласувала за тях. Реших да им изслушам пламенната реч. Накрая ги попитах какво е отношението им към религията. Веднага, още по-пламенно, започнаха рецитацията как само Българската православна църква е спасила народа ни и всеки българин, трябва да е горд с тази своя религия. Това беше момента, в който ги попитах – А другите религии? „Тия дето ги изповядвали не били истински българи.“
  Казах им, че са болни да искат моя глас, защото съм протестантка и според техните идеи не съм българка. Веднага се смотаха – БЪЗЛИВЦИ! Могат да бият, но като ги погледнеш в очите и ясно защитиш позицията си, не смеят да те докоснат. Родила съм две деца за тази България! А тия знаят само да се почесват по оная им работа и с юмруци да доказват колко „големи българи са“! СРАМ!
  НЕНОРМАЛНИЦИ!

 45. sagarmatha

  Ами ако бяхме нормална държава според мен, тези хора на които дори лицата се виждат на камерата щяха отдавна да са вкарани на топло. Ако имаше закон който да осъжда подобни престъпници и да ги вкара на топло от 1 до 3 години, за хулиганство, нямаше да има подобни побоища където и да било. По пътища или на мачове и т.н. А за ВМРО все пак всички знаеме историята. Може да се нарече най-старата терористична организация в света..

 46. Предлагам господин Бедров да даде гласност на блога си и в частност нашите коментари в които ясно се вижда че 99,9 процента от нас неодобряваметакива дейности. ако трябва и до „Господарите на ефира“ да се стигне,но веднъж дадена гласносна този проблем да принудим органите да се само-сезират и дори и на патерици но да поработят и да се позаслужат заплатите. Госпдин Бедров поздравления и от мен. Готин бол!!!

 47. Готин блог. Имам кофти клавиатура

 48. пирин

  БЛАЗЕ МУ КОЙТО УМЕЕ ЗА ЧЕСТ И ВОЛЯ ДА МЪСТИ,ДОБРИЯ ДОБРО ДА ПРАВИ ЛОШИЯ С НОЖА ПО ГЛАВАТА.

 49. Plovdiv

  Политическа партия ВМРО – Национален Идеал за Единство категорично се разграничава и остро осъжда изстъпления, като вчерашната „акция” на активисти на ВМРО – БНД срещу Свидетелите на Йехова в Бургас.

  За нас това не е националистическа кауза, извършена в името на морала и духовната цялост на българския народ. Улични сбивания, унищожаване на чужда собственост и откровено хулигански изстъпления е вдигане на шум, евтин PR, а не действия, които ще доведат до реален резултат.

  За нас в съвременна демократична България вандалщината не може да бъде благовидно представяна за защита на някакъв идеал, висша цел или ценност.

  Подобни акции не представляват лицето на патриотизма у нас и могат само да отблъснат хората, а не да ги приобщят към националната кауза.

  ВМРО – НИЕ открито и последователно се обявява срещу разрушителното действие на всякакви сектантски учения, включително и на Свидетелите на Йехова и винаги сме настоявали за твърди законови мерки срещу тях. Необходимо е да се каже ясно и открито кой в крайна сметка допусна легитимирането на подобни сектантски учения у нас и защо управляващите нямат воля законово да ограничат тяхната дейност.

Споменавания

 1. Pastir.org | ВМРО бие “сектите” - [...] Представяме Ви и коментар на журналиста Иван Бедров по случая: [...]

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *