НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Ненормално

Любимите ми патриотари от МВРО, пардон ВМРО, гордо са се снимали как нападат привърженици на „Свидетели на Йехова“. Медиите съобщават за конфликт или сблъсък. Не, това не е нито конфликт, нито сблъсък – това е едностранно нападение. Нещо като Кристална нощ по бургаски. Министърът на вътрешните работи обаче не се обади в нито един сутрешен блок, за да се похвали как българската полиция е противодействала на това престъпление. Друго си е да обвиняваш лекари…76 коментара

 1. Ужасни хора в ужасна държава. Какво повече да кажа за такива изроди? Нация с прекалено много лумпени.

 2. rumenpopov

  За последните 18 години съм наблюдавал следната тенденция. Когато правителството направи уникални гафове веднага послушни „журналистчета“ или ненормални скинари, или ВМРО-лумпени изваждат пред обществото картата със сектите и насочват вниманието в друга посока. Особено сега когато издънката АЕЦ Белене излезе на яве. Защо на смятат за толкова наивни. Ще продължаваме ли да ги търпим? Време е за активни граждански действия срещу глупостите на Б.Б., „Ал Бънди“, Кр.Каракачанов и всякакви самозабравили се индивиди в БГ. А поради неадекватните действия на Бургаската полиция, нека поискаме оставката на Ал Бънди, твърде много му станаха гафовете.

 3. На някой от вас реално Свидетелите на Йехова навредили ли са ви? Аз не съм Йеховист а протестант.Или тук отклонявате мнението и търсите оправдание на действията на ВМРО. По-горе господинът или госпожа от Пловдив се разграничи от вандалщината и в следващия абзац отново каза че са против сектите и отново свидетелите. Това е дивотия до шия. Тази организация не може да казва за какво са българите като в тази ни демократична държава живеят отдавна много малцинства. Всеки си е със своите вярвания и разбирания. Ако някое и друго психично болно дете или влюбено момиче са посегнали на живота си през тези години всеки обвинява сектите а в същност са лоши родители. И сега дори незнаят къде са децата им в коя дискотека къде се дрогират,но после разбира се сектите са виновни. В какво бе господа от ВМРО които сте против тях. Аз мога да кажа какво съм против вас с какво вие вредите на доброто име на държавата ни и искате всички живеещи в България мюсюлмани и евреи да ходят на Православна църква ли? Та вие сами себе си не контролирате та искате ние да сме на вашето мнение. Има и атеисти. Те към кои ценности да се върнат? Към прабългарския бог Тангра ли? Почистете си сами къщичката. Ако моите деца станат наркомани дъщерите ми курви или синът ми наркоман и гей кой ми е виновен? Сектите ли бе глупаци. Аз съм виновен като най лошия родител. Не си избивайте комплексите с сектите или групи и общества с голяма култура в себе си защото на вас ви липсва. И последно колкото и кофти да ни е правителството и то закони спазва и се подчинява на правила и то европейски. След като имаме орган като съюза на вероизповеданията който е регестрирал тези хора като организация със свой устав то това ги прави равнопоставни със православната ,католическата,православната църква и мюфтийството. Оставете хората на мира и не отклонявайте вниманието от станалото а просто се извинете на света а не само на нас че ни засрамихте а туй стана световно известно и колкото и да се разграничавате вашите знамена показаха че сте именно вие. ГНУСОТА а не политика сте вие

 4. Потрес и гняв,безсилие и абсолютно възмущение са част от нещата,които изпитвам,гледайки това! Незнам как бих постъпил ако бях на мястото на тези изроди безумни, които по най-безмъжествения начин нападнаха Йеховистите! И едва ли има по-опасни и обладани хора от ВАС прости и безразсъдни агитмомченца! Наистина сте безумни прости и обладани! Вие сте една пълна с комплекси и крайно не здрав част на обществото! То не че обществото здраво, но вие определено сте цирея му! От вас единствено и само проблеми!!! Заради болните ви мозъци! Предирате за децата,както се чува във видеото… „Да били оставили децата“! На вас ли да ги оставим?! Ми то от това по-голям грях неможем да сторим! Драги зрителчета,погледните очите на момчето,което е заснето в края на 3-тата мин. от видеото! Момчето,което е доведено от своя безумен баща, най-вероятно! Вижте очите му! Помислете после какво се случва в душата на това дете! А после си задайте и въпроса какво да очаква обществото от това дете! Поредния агресор и комплексиран болен мозък! И за тези мозъци наистина не важно срещу кого застават… Йеховисти, сноубордисти, каратисти или нам квисТи….всъщност….срещу каратисти може и да не! Ама що пък….те като са безмозъчни,едва ли ше си дадат сметка че насреща си имат каратисти! Няма ли кой да ви натрепе вас бе?! Изроди!

 5. роро

  Прави сте за ЦЦ и ББ!!! Те трябваше да са на вратата и да бранят йеховистите, а не да дремят из министерствата

 6. „И тъй, от плодовете им ще ги познаете.“
  Мат.7;20
  Тези лумпени, които раздават „християнско правосъдие“ с насилие, не са най-добрите агитатори на българската църква. Не съм йеховист нито ортодоксален, все още е спорен въпроса коя деноминация може да се нарече „СЕКТА“. Който се интересува от религия може сам да прецени. Там където се спазват точно 10-те Божи заповеди – там е истинската църква на Христос.
  Лошото от цялата работа е в това, че органите на реда не реагират адекватно, не си изпълняват задъженията за които им се плаща.
  Но какво може да се очаква от правителство ръководено от Боко.
  „Безумният се поставя на висок чин“ казва Соломон в своя Еклисиаст гл.10 ст.6
  Всеки народ заслужава управниците си!

 7. malamka1962

  На всички ваши коментари аз ще отговоря така: ;Къде си вярна ти любов народна?;Прочитайки коментарите се уверих за кой ли път,че всички онези политици,сектанти и главни личности на малка България са си свършили много добре работата.Успели са да разделят по един или друг начин населението и да си вършат беззаконията ненаказано.Българи,не е време да се саморазделяме и ние,снопът е по-здрав от пръчките.Всичко това което Ви възмущава само с единство може да се оправи!

 8. аман от промити мозъци,които така и не знаят какво значи секти и са супер лесни за манипулация…аман от тъпанарчета-патриотчета,които са най-лесно манипулирани…Забранете вече тия кретени от мвро-ото,за да ставаме за смях пред целия цивилизован свят!Защото света знае,че тенисистките Уйлямс са йеховисти,ама досега не са се самоубили на корта.Докато никой не е чувал за ченгесарските патриотчета и няма и да чуе,освен шайка промити мозъци,които са аутсайдери в живота!

 9. Вижте каква статия намерих преди малко.
  http://www.webcafe.bg/id_1384589182

 10. Борис

  Aйде стига сме либералничили и сме се мъчили по европейци от Барозу да се изкараме! Не ме разбирайте погрешно, хората с камъните са дебили и комплексари, а ВМРО са кресьовци жадни за внимание. Но явно не живеете в Бургас и ви е лесно от страни да се правите на „модерни“. Няколко училища и детска градина има около тая сграда на йеховистите, не стига, че са им дали регистрация, ами и ходят постоянно да зарибяват децата. Доктрината им има притеснителни моменти, да не ви я повтарям тук. Да, това бяха тъпанари и гамени, които обаче свършиха черната работа на обществото. Защото не трябваше да ги регистрират, още по-малко дават тази сграда, за която години наред се вихриха скандали. И нямаше да се стигне дотук, което щеше да е най-добре.

  Снощи хванах по Иван и Андрей – вмро-ист и павел чернев срещу някакъв от бхк и от зелените. Ядосаха ме – патриотари тъпанари срещу лигави педерунгели, „защитници на права“

 11. Борис

  Искам само да допитам, който би искал да отговори, защо родните ни правозащитници никога не ходят при българите в западните покрайнини, най-вече при българите в северна гърция, които нямат дори правата на сънародниците ни в сърбия?? В Гърция и Македония да си българин е икономически опасно. И моля ви, не съм и не бих искал да съм от ВМРО, ние просто нямаме национална политика към българските общности.

 12. Ordnung

  Лумпени.

  Източноправославен християнин съм – ортодоксален.

  Показаното е доказателство за диващината и тоталната лумпенизация на народа ни.

  Това е не е нито пътят, нито изходът от проблема със сектите, против които съм и аз самия.

  Първо, има закони, лошото е, че ни управляват беззаконници.

  Второ, няма образование, възпитание и интелигентност на нацията. Видимо е от тъпите мутри увековечили се на кадрите, които са срам за всяко едно демократично общество.

 13. ИМАМ ПАЦИЕНТКИ ЕЙХОВИСТИ.ИМАТ СИЛНО ЛОБИ В ЦЯЛ СВЯТ.КАКЪВ СКАНДАЛ ЩЕ НИ СПРЕТНАТ САМО!

 14. Мистър Смит

  Abe TURCI i SEKVI DRUGI vi upravlqvat,no ste golqmi nacionalisti XAXAXAXAX

 15. Виктор

  До Борис,
  Сред като конституцията на Република България дава право на свободен избор на религия и вероизповедание, не виждам защо трябва да намесваме Европа.
  Аз лично съм възмутен от факта, че за пореден път се прави опит за легитимитиране на подобни щурмови групи с оправданието че те вършели (черната) работа на държавата. Личното ми мнение, е че докато търсим вината за личните и националните си проблеми у „другите“, независимо дали става дума за разлика по вяра, етнос, пол, възраст, образование и т.н., ще си останем неуютно място за живеене, а не прекрасната страна, за която повечето милеем.

 16. bateaca

  Г-н Бедров пак се опитва да манипулира (за кой ли път).Ако са се снимали сами как така камерата в един момент е сред протестиращите ,а след това вътре и показва пораженията.Гласевете на хората който крещят не ви ли звучат доста студийно?(или така ни е наредено да пишем)

 17. Борис

  До Виктор:
  Не всичко узаконено е правилно, а понякога (рядко наистина) не всичко забранено е задължително лошо. Мисълта ми беше да не се преиграва и предозира. Има си я лумпенизацията, проблем е у нас, но пак сме далеч от сърби, гърци и турци, любими мои народи, балканци, но те имат богато минало на геноциди, див шовинизъм и мегалиидеи, в нашни дни дори на държавно ниво са запазни някои моменти. Така че нека не преиграваме. Познавам много бургазлии. Те не искат нито да бъдат бити йеховистите, нито друго лошо нещо, но искат поне да бъдат така добри да не наводняват училищата на децата им. В крайна сметка вярата е въпрос на личен избор и е нещо интимно. У нас нито църквата, нито мюфтийството си позволяват такива неща.

  И наистина е малко манипулативен текста – тия които нападат не личи поне външно да са от вмро, нямат знамена, друг е въпросът, че е нашълно възможно да са били някои от нападателите хора на „войводите“

 18. Това са скинари, хейтъри, типове, които обичат да се бият много срещу няколко, въоръжение срещу безпомощни, качулки срещу … каквото и да е. същите тези мощни „машини“ реват като сополанковци, когато ги приклещи истински мъж. тяхната сила е в тълпата и неравенството.
  уж претендираме да сме Ентелигентни, а надали някой знае в какво всъщност вярват „Свидетелите“. това, което аз научих в Англия, е:
  Те са християни и не отричат християнската доктрина, а я тълкуват с повече разум, вместно да тприемат всичко сляпо
  Името Божие е Йехова или Йешуа и то е споменато многократно в първите библии. премахват го едва по-късно.
  Господ е един, а Христос (когото ние обожествяваме) е само син Божий, от землянка, нали? Светата троица е наложена от император Константин, който е внесъл мнооого промени и е премахнал голяма част от светите писания (укривани и сега)и това е исторически факт, както и другото
  а това дали приемат кръвопреливане, е, и аз ги заклеймявах преди няколко години, но после попаднах на едно задълбочено изследване за заболяванията от чужда кръв, за спомените, поренясани заедно с кръв и органи, за намесите в организма и последствията от тях. сега се замислям много повече.
  Те не признават държавността като разделение на хората и са мнооого прави – ние сме деца на Бог, природата и т.н. разделили са ни, манипулират ни и така ни владеят. ако паднат границите и се обединим, нещата няма да стоят така.
  нищо крайно не води до добро.
  а биячите и другите – Божието наказание идва, независимо какво си мислите вие …
  Бог с всички ни в тези свети дни!

 19. Теодор

  Срам и гавра с идеите и героите на Великата ВМРО!
  Комуниситическото отроче с лидер бивш сътрудник на ДС – ВМРО-БНД трябва да бъде принудена да смени своята абревиатура и да се махне съкращението „ВМРО“!
  СРАМ!!!

 20. Да обвинявате Бедров м гафове и манипулация е тъпо – жалко е, че няма повече журналисти като него!А „Свидетелите на Йехова“ да не се опитват да се представят като християнска деноминация – та те отричат божествеността на Исус Христос, а с това и целият Спасителен план рухва…Разбира се, това не дава основание за саморазправа с тях. Същественото в случая е, че това е само началото на репресии срещу инославните вероизповедания. Нищо чудно – та то е предсказано в Библията!

 21. 1 Йоан 3:10-11
  Децата на Бога и децата на Дявола се познават по това: всеки, който не постъпва праведно, не произхожда от Бога, а също и онзи, който не обича брат си. 11 Защото това е посланието, което чухте от началото — да проявяваме любов един към друг,

 22. „Затова сега ви казвам: не закачайте тези хора, оставете ги — защото ако този замисъл или това дело е от хората, ще се провали, но ако е от Бога, няма да можете да ги провалите, — иначе може да се окаже, че всъщност се борите против Бога.“ И те го послушаха, извикаха апостолите, биха ги и след като им заповядаха да престанат да говорят въз основа на Исусовото име, ги пуснаха.
  А те си тръгнаха от Синедриона, радвайки се, че бяха сметнати за достойни да понесат позор заради неговото име. И продължиха всеки ден в храма и от къща на къща да поучават и да известяват добрата новина за Исус, който е Христос“ (Деяния 5:38-42).

  „И теперь говорю вам: не трогайте этих людей и оставьте их в покое, потому что если этот замысел или это дело от людей, то оно разрушится, а если от Бога, вы не сможете разрушить их. Иначе как бы вам не оказаться противниками Бога». Они послушались его и, позвав апостолов, высекли их, приказали больше не говорить от имени Иисуса и отпустили.
  Они же ушли из Синедриона, радуясь, что удостоились понести бесчестье за его имя. И каждый день в храме и по домам не переставая учили и возвещали благую весть о Христе, Иисусе“ (Деяния 5:38-42)

 23. Тези нашественици по нашите земи трябва да разберат че не са желани.Нека с добро да си отидат където ги приемат за да не дразнат и предизвикват българите или да станат православни християни като всички нормални хора у нас.

 24. Старшината

  Ама сте едни разбирачи на човешките права, но не знаете какво ООД са свидетелите на Йхова! Всеки кинт в джоба на човек е лична обида за тях…

 25. АЗ СЪМ ОТ БУРГАС И СЪМ НАПРАВИЛ СПЕЦИАЛЕН ВИДЕО-КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА, КОЙТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК: http://www.bibliata.tv/video/fdb9fa8486f91e1/ВМРО-срещу-ЙЕХОВИСТИТЕ-в-Бургас–ХРИСТИЯНСКИ-КОМЕНТАР-за-проявената-диващина-на-Цветница–2011г.

 26. Hurrah! At last I got a website from where I be capable of actually
  obtain helpful information regarding my study and
  knowledge.
  web page (Brett)

Споменавания

 1. Казусът БУРГАС 2011  | Evangelsko.info - [...] ИВАН БЕДРОВ: Ненормално [...]
 2. Като стана дума… за сектите и реакцията срещу тях - [...] “Ненормално” -- коментар от Иван Бедров (18 април 2011 [...]

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *