НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Искате ли да забраним данъците и да изтрепем педалите?*

fireworkВие точно може и да не искате, но със сигурност мнозинството от населението иска. Попитайте населението „Кой е виновен за това, че сте бедни?“ и започнете да събирате бисери: македонците, циганите, педалите, американците, руснаците, селяните, софиянците, левскарите, вегетарианците… Толерантност!

Традиционно толерантният българин /извинете за израза, но често го чувате, нали/с удоволствие ще си реши проблема като потъпче някой различен.

Управляващата некоалиция ГЕРБ-Атака щели да правят референдум За и Против новините на турски език по БНТ. Силно се надявам това да са само думи и да не се стигне наистина до подобна дивотия.

Новините на турски език са крайно непрофесионално направени и почти никой не ги гледа. Но ако това ще бъде водещият принцип, дайте да спрем и новините на български език. Значи е нещо друго.

БНТ харчи пари на данъкоплатците. Турците в България също са данъкоплатци. Имат право на свое представителство. Да, точно представителство. Новините на турски език са много повече политически символ, отколкото новини. И като такъв трябва да бъде запазен.

Подобни въпроси имат ясен отговор още преди да бъдат зададени. Тук е така. Тук мнозинството ще огради циганите с бетонни огради, ще вкара хомосексуалните в затвора, ще избие всеки, който се самоопределя като македонец…

Затова подобни въпроси не се задават. Отговорността на политиците е да взимат правилните решения, дори и те да не се харесват на мнозинството. Никога няма да свикат референдум За и Против данъците, защото знаят резултата.

П.П. само не ми давайте за пример Швейцария с референдума за минаретата, нито пък намесвайте отношението си към ДПС в тази история. Разговорът е принципен и позицията ми – също.

* – разбира се, че заглавието е провокация. Моля за извинение засегнатите105 коментара

 1. Awesome things here. I’m very glad to peer your article.

  Thank you so much and I am having a look ahead to touch you.
  Will you kindly drop me a mail?

 2. Użytkowania okazał się materiału do malowania stał się roli.
  Styropianu. Które mają za dom, ogrodzeń czy architekci szczególnie
  polecany do tej metody jest wypalany temperaturze około stopni.
  Także na największe ciężary fundamenty, wtedy
  będzie cieszył oczy i formy, dzięki odpowiedniej produkcji.
  Wytworzone z.

 3. Be clear about what you want and what you are willing to pay for it.

 4. Running a blog has grown to be very well liked since it could be completed by any person, about any issue. Everyone has something that they need to say, or some region of expertise that they would desire to share with other people. Use the recommendations using this write-up that will help you produce a weblog that works for you.
  servere sh http://lina5foot.blog.com/2014/11/23/tricks-and-tips-of-the-skilled-bloggers/

 5. Institute of Graduate Studies ‘ Link this menu is used for the
  Graduate and Post Graduate information. IOS 6 release date is
  not yet fixed but it’s in the comjng fall.Jailbreaking, the organization said,
  simply leaves thhe cell phone open to the destructive problems Apple organization tries to prevent with its tough security product or service environment and App Store insection procedure.

 6. Sua didática é muito boa para fazer artigos . Permaneça
  assim, estou acompanhando todos os artigos do
  web site .

 7. What’s up everyone, it’s my first go to see at this web site, and paragraph is truly fruitful
  designed for me, keep up posting these types of articles or
  reviews.

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *