НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Струваше си

lad_ivanТрябваше RE:TV да спре, за да видя колко много хора са били заедно с нас. Сега няма нужда да леем сълзи за нещо, което вече го няма и няма да се върне. Благодаря на всички, които вече едно денонощие не спират да се обаждат по телефон, да пишат писма, да коментират по форумите. Оказа се, че спирането на RE:TV не е проблем само за работещите в телевизията.

Много неща не направихме както трябва. Но играта продължава 🙂 Създадохме прекрасен екип и всеки един със сигурност ще намери добра работа. Четирите букви RE:TV в CV-то на всеки от колегите са достатъчна гаранция за качество и лоялност.

снимка: Нямам навика да се снимам и да събирам спомени. Добре, че колегата Лади Цветков ни снимаше от време на време и сега имам какво да покажа и какво да пазя за внуците. И досадно да обяснявам „Ей това е от студиото на първата свободна и критична телевизия в България“107 коментара

 1. телец

  И каква беше истинската причина,пари,рекет,или изпълнената вече задача.Аз също харесвах РеТв и мога да кажа ,че гледах предимно нея преди и по време на изборите.Недоумявам и не е ясно причината за закриването й.

 2. Dian Lane

  Ама какво става тука, бе! Отивам на почивка аз, връщам се след 10 дни и ми няма телевизията! То бива скапана държава, ама чак толкоз не бива, ей! Ами сега какво да гледам? Г-н Бедров, вие имате дълг към хората, които са ви повярвали. Щом сте избрали тази професия, трябва да си носите кръста. А то какво стана – малкият принц и лисицата. Ами нали като опитомиш някого, носиш отговорност за него. Е, Вие носите отговорност за нас, Вашите зрители. Така че, взимайте се в ръце и си довършвайте работата! С най-добри чувства!

 3. Марин

  Благодаря, че качихте последното предаване (27.11.2009) на Булевард България на сайта.

 4. albena.b

  четох материалът ви за сбогуване, г-н бедров, във в-к „седем“, а тук откликвам със закъснение по независещи от мен причини, както и да е. сутрин със ставането и вечер в мига, в който вляза в къщи, пускам/х/ ре:тв.рефлексивно го правя и сега. БУЛЕВАРД БЪЛГАРИЯ ако не успея в ранния час на излъчването, гледам в късния, задължително.а и винаги преглеждам блога ви. голям луфт отвориха в ежедневието и ежевечерието ми нискочелите „граждани“ и повече селяни, диктуващи пазарната „политика“ и извратения вкус на българския жалък дребен пошъл подъл душевно обременен и духовноосакатен потребител-употребител-природонаселение. Много ми липсвате, много ми е мъчно, и за Вас, и за мене…

 5. румен лозев

  Присъединявам се към бившите зрители на ре:тв , на които цялосъния стил на телевизията ще липсва много. Дано не е и … дълго. Началото е положено и наистина няма да е загубено-това е сигурно. Почерпката с удоволствие е от мен-бивш колега и настоящ кръчмар в Бургас. Справка- Томи Биков.
  С уважение и до срещи във форумите, чудесни ЛИЦА на добрия проект РЕ:ТВ

 6. румен лозев

  Най-голямата реклама и комплимент на телевизията и на всеки от вас е фактът, че ви спряха. Справка-данните за състоянието на медиите в БГ на Репортери без граници и на други независими организации изследващи свободата на словото в БГ…

 7. Всяка цивилизована държава има свой 24 часов новинарски канал. България няма такъв. Има ТВ Европа, в чиято програмна схема намират място предавания от типа на „врачки, врачуват в ефир“ – това не може да бъде новинарски канал.

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *