НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

Аз разпределям порциите

Дали изобщо има нужда от коментар?102 коментара

 1. paragraf.22

  така е тои не лъже човека.
  не е луд тоя дето яде баницата.
  другото е само в нашите ръце

 2. In a democracy, people get the government they deserve.

 3. zaradi takiva idioti i piqnici kato toq mladi i stari bachkat v chujbina,shtoto vlastta e v nego

 4. Няма на кой да се сърдим, след като половината от народа не гласува, а от гласуващите голяма част са за БСП… така ще е.

  Ще си позволя да пейстна един цитат от форума на Дневник:
  „Преди 80-90 години Макс Вебер го каза – където има култура и културна традиция, там има прогрес и развитие; и колкото тази култура е по-класна, там постиженията са по-големи. Т.е. нашето пропадане е следствие на културна интелигентна маса под критичната, при доминация на смазваща посредственост и невежество.“

 5. Васил Кожухаров

  Тази наглост е възмутителна и е крайно време да се намесят великите сили от Европа, защото нашата паплач нищо няма да направи и не може. Горко на България.

 6. Тоя човек инсулт ли е прекарал?

 7. Добре де,ама защо ми се струва,че този в клипа е употребил алкохол?

 8. Васил Кожухаров

  Този елементарен ченгел напълно се е самозабравил. Напомня ми за мутрите във възход. Малко след това ги отстрелваха. Каолкото и шпионин да е, бройте го изгърмял. Никоя служба няма да го търпи повече. Освен можеби турците и руснаците, ама те са твърдо на заден ход в момента и точно затова ще го отпишат. Дано.

 9. Руснаците бяха на заден ход като нефта беше паднал на 40 долара/барел, сега хвърчи нагоре, арабите обещават да не пипат добива докато не стигне $100, и Путин пак ще надуе перките.

 10. Bog da prosti Balgaria…

 11. От това по-ясно, за съжаление, няма как да го каже. Ако някой е толкова малоумен, за да иска отново този политик да управлява, знае за кои да НЕ гласува. Трябва са се мисли в синьо!

 12. За да се изясня: всичко, което е червено, доганизирано и жълто, е време да си седи по банките в парламента. България е видно отново в криза. От клипа е ясно кой не може да реши проблема! Само на синия мост може да се има ако не доверие то поне малко концепция за повече смисленост и подреденост!

 13. „Vseki narod si zaslujava upravnicite“,a tozi ni manipolira veche 20 godini,i prodaljava…Zashto li??

 14. Божидар Божанов

  Ето и един политик, който говори истината 🙂
  Заради това заслужава уважение.
  А за това че е нагъл и се грижи за качественото крадене на държавата, заслужава нелека присъда.

 15. Б.Павлов

  Ето един неидиотски предизборен клип за опозицията. Липсват само Станишев и Симеон, които възторжено аплодират.
  Някой да може да им го монтира грамотно?

 16. Ясен

  Мрънкайте си по блоговете.

 17. Хората, които дрънкат подобни глупости, обикновено нямат никаква власт. Изглежда като един твърде обикновен човек.

 18. By Tisho

  Хора не се поддавайте,на евтини провокации!!!Това което казва Ахмед Доган(Меди Доганов)е самата истина казана в прав текст!!!Това което никой друг от политическите лидери не излезе и каза,а именно…….“ХОРА НЯМАТЕ ИЗБОР,ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ПОД НЯКАКВА ФОРМА,ПАК АЗ ЩЕ ВИ ОПРАВЛЯВАМ“!!!Под „АЗ……“ той в никакъв случай не визира само себе си и поилтическата партая която представлява,а всички онези които сътвориха и много прецизно осъществиха мисията „10.11.1989г“!!!!!!Така че им дава да се разберат че човека от тази клика е ТОЙ и по добре с него от колкото с „гяурите“!!!!!Кой от досегашните политици не е бил в коалиция с Доган…???……“Атака“ ли?
  ……или „РЗС“?Е как да стане,като точно те са продукт на Ахмед Доган,та кой говори за ДПС повече от тези две партии???Каква по добра реклама на тази партия,а и същевременно мобилизираща етническия електорат от българи-мюсолмани!?За каква „СИНЯ“ идея говорите бе хора???Слепи ли сте???Всичко е добре обмислено и предначертано……..един изявлен „комунист“ го каза преди време……“…ние тази власт с кръв сме я взели и само с кръв ще я дадем“!?!?!НЕ ДЕМОНИЗИРАЙТЕ НЯКАКВА ЛИЧНОСТ,А СЕ ЗАМИСЛЕТЕ В/У СМИСЪЛА ОТ СОБСТВЕНОТО ВИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ ТОЗИ ЦИРК!?

 19. Енчо

  Е, защо да не го каже, след като знае, че българина от векове няма топки, който факт се опитва да компенсира с празни и безполезни, но затова пък изричани всяка минута псувни? Някой ще го замери ли поне с едно развалено яйце? Няма. С което пак ще се докаже, че българинът не е мъж, а медуза.

 20. nameless

  мамичата им турска.

  Само ножа ще ги оправи!
  Живи в свински търбух да ги зашиеш!

 21. Не са виновни мюсюлманите, а Доган и кърлежите около него.Трябва да се дигнем и да го изринем към затвора?

 22. Божидар Божанов

  Ясене, ше идем и да гласуваме, за да имаме поне право да мрънкаме, и където каквото зависи от нас, ще го правим както трябва – ще дупчим билетчета в градския транспорт, няма да изпреварваме на непрекъсната линия, ше си плащаме данъците.

 23. антидоганчо

  Има надежда
  http://www.youtube.com/watch?v=9a43o1guKL0
  vbox7.com/play:a82619a4
  Да гласуваме

 24. Ама вие, какво си мислите! Че това са просто някакви приказки. И, че само Доган ги мисли и изрича. Това, че си е позволил да ги каже публично показва само едно, че той е недосегаем. Я си помислете, кой му даде и му дава власт на този човек. Май повечето хора са забравили, че това правителство, което сега управлява можеше да бъде съставено само от НДСВ и БСП. Само че, царистите услужливо набутаха Доган вътре. Нека някой го оспори, ако смее. И друг много важен аспект. На всички избори “големите” ни политици се възмущават от изборния туризъм. Ами питам ви тогава, ЗАЩО не приехте закон за гласуване според, който право на глас да имат живеещите на територията на страната минимум 6 месеца в годината? Така, че айде ако обичат нашите депутати да не се правят на ощипани. Не е виновен само Доган, а тези, които постоянно му лижат гъза.

 25. Фен, не са царистите. НДСВ беше готово на коалиция само с БСП /не че е толкова различно/. Човекът, който набута ДПС в правителството, малко по-късно беше преизбран за президент с гласовете на ДПС.

 26. Да, вярно е, но НДСВ изиграха голямата си роля тогава. Спомняш си, че не се съгласиха да управляват заедно с БСП.После президента даде мандата на ДПС и изведнъж те се навиха да управляват заедно. Защо?
  Добре е, да си спомняме някои неща, защото бързо забравяме.

 27. Георгиева

  Разпределението е в неговите ръце, защото има българи, които му дадоха властта, и българи, които го поддържат и обслужват и днес за шепа парички от неговата порция. Така, както вече 20 години масата българи обслужват мутрите и се задоволяват с шепата трохи, които им подмятат вместо да вземат живота си в свои ръце, което естествено става по-бавно и по-трудно. Ама не, Андрешко е идеала на масата българи, т.е. как да откраднем малко от богатите господари. Българинът масово не желае да е господар на живота си и да управлява стопанството си и хората, които го създават. Защото не желае да носи отговорност. За себе си, за жена си, за децата си, за бизнеса си, за страната си. И предава отговорността на друг за шепа трохи/стотинки с традиционната малка тайна, че знае как да открадне на дребно от този друг и как да се скатае/скрие. Няма нищо ново в историята на България. България винаги се е предавала от българи, не от чужденци!

  Кой създаде Доган? Костов и така наречените сини подгласници, които искаха да лапат лесно! Без съвест! Без морал!

  И днес искат същото същите тези така наречени опозиционери и десни! И РЗС-истите искат същото! И атакистите – същото! И Каракачоновите – същото! И Кошлуковите – същото! И „лидерите“ – същото! И НДСВ-истите! За така наречените „червени“ и леви е разбираемо същото! Всички изброени многократно доказаха с делата си как се краде и лапа баницата на народа. Не са по-различни от Доган. И кой остана? Този, който си има и не чака на готово – ГЕРБ! И те не са гербери за мирисане, но поне не са плевели в градината. Останаха и единиците наистина мажоритарни кандидати! Ще гласувам за тях!

 28. Божидар Божанов

  Георгиева, те и досегашните ‘герои’ си имат вече, обаче искат още. Нарича се алчност, и в едни момент тя става патологична. А ГЕРБ не са по-различни. Но като нещо ново, може да им се даде кредит. Както на цяря. И те така ще се осерат, знаем си го, ама се надяваме 🙂

 29. Отдавна можеше да се поиска КС отново да се произнесе за тая безспорно антиконституционна партия! През 1990-91 г. тя може да не е била обявена за антиконституциона, но днес може да бъде разгледан въпросът отново. Защото днес тази партия не е същата партия! Проблемът обаче е, че, ако в този момент се поиска това, избраниците и асоциатите на агент „Гоце“ и на комунистите, преобладаващи в КС, ще отсъдят, че не е!
  Но все пак кой е виновен, ако една популация търпи един индивид от рода на тоя да се гаври с нея? Говоря за популацията, която не му е електорат! Самата тя си е виновна, естествено! Както си е виновна и за абсолютно всичко останало в държавата-кочина! Съдебна система корумпирана и некадърна, държавни институции корумпирани и некадърни. Университети с корумпирани и некадърни преподаватели, много от тях комунисти, няма лустрация! БАН, която е една абсолютна кочина, гнусно феодално имение на тлъстата комуно-номенклатура, развъдник на беззакония, престъпления и простащина! Даже църквата (единият синод) е предимно с попове, които са агенти на ДС и подлоги на комунистите!
  Какво да говорим повече? Защо държавата е кочина? Ами – ето, затова е кочина! Защото са кочини нейните институции!

 30. димитър

  Нищо ново не казва, нагъл и прост турчин. Една пионка на турската държава. Турцизацията на България тече с пълна сила. Всеки отричащ този простичък факт е пълен идиот…В Разград вече се чуват откровени заплахи към Българите! Това ми го казаха познати които живеят там! Българите в смесените райони за подложени на изключителни зверства, засега във психически план само, но като се почувстват по-силни ще почнат и физически да упражняват волята си над нас!!! Българи, не допускайте това! Бюлетина номер 5 е вашето спасение! И да, Атака е фашистка и расистка партия, в което няма нищо лошо, просто светът в който живеем сега ни принуждава да сме такива!!! Атака никога не са говорили за убийства или каквито и да било репресии върху небългарите, а за равенство между всички български граджани! Именно дпс разделя народа на турци и „гяури“. Ето това бтв, нова, бнт1 и почти всички вестници не искат да ви кажат! Купени турски мекерета!

 31. Svetlio

  Всички знаят , че е така.Е и?Какво прави всеки един от нас за да не е така?Виждам безучастни,мързеливи и демотивирани сънародници.Ако не се постигне едно 70% активност в изборите, това племе просто да изчезва.

 32. Георгиева

  Божидар Божанов, съгласна с това Ви мнение. Всеки има право на кредит, дори – на втори шанс. Трети път е просто глупост. За даващите и съгласяващите. И да не забравяме хубавата поговорка, че спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. В смисъл да станем най-после критичната маса спасилите се.

  Кр. Кабакчиев, ДПС отдавна не е етническа партия. Точно затова писах по-горе, че има достатъчно членове и членки от български етнос в ДПС и поддържащи ДПС – политиката с цел кариеризъм на всяка цена. И затова КС няма как да реши проблема. Освен това един проблем не се решава, като се прехвърля на друг някой да го реши. Иска се воля. Първо условие. И действие. Като второ условие. И постоянство. Като трето действие. Проблемът е в липсата на ценности в българската нация и по-конкретно в липсата на онази критична маса гражданско общество, което да действа, не само да говори по форуми в реала и виртуала. Традиция ни е да си чистим (в пряк и преносен смисъл) собствената къща и да не се интерсуваме от двора навън. Е, кога най-после ще разберем и прилагаме на практика, че днес традициите не са това, което бяха.

 33. Да, има нужда от коментар. Не съм привърженик на ДПС и Доган, но не виждам защо се реагира толкова емоционално. Човека казва пълни истини за това как функционира българската политическа система. Вие всички разбирате изказването му като „Бия всички и имам повече власт от всички“, а то не е така.

  Той не говори за други партии и не се сравнява с тях, просто казва, че като лидер на партия има власт заради министрите на ДПС в парламента, а не заради депутатите.

  Накратко, Доган информира електората си защо да гласуват за него – защото е трудно да се направи управляваща коалиция без ДПС и това е много по-важно от бройката депутати, които ще имат. Хората наистина не го разбират това, както и повечето коментиращи тук и по другите медии.

  Помислете как щяхте да реагирате ако това бяха думи на Станишев, Сидеров, Сакскобургготски. Еднакво верни щяха да бъдат, но не толкова емоционално натоварени заради личните убеждения на всеки от нас.

  Много ми е неприятно да превеждам изказвания на други хора, но пък ми е още по-неприятно да гледам как всеки критикува без ни най-малко да се замисли какво чува. И аман от медии, които представят емоции а не истински новини.

 34. Иване, а пък тоя таг Мафия за какво го сложи идея нямам. Разбирам, че блога ти е личен и тук не се изявяваш в ролята на обективен журналист, но пък много хора разбират точно това. Искам с големи букви в началото на всеки пост да пише, че всичко написано в блога е твое субективно и лично мнение. Иначе ще взема да спра да те харесвам.

 35. Георгиева

  Slavo, на доган ли му е трудно да направи управляваща коалиция без ДПС или на другите крадци:))) Или, на такива като теб им е трудно да успеят без да са включени в крадливи схеми като тази на ДПС? Точно това е и най-новата мода при доганчо, да приема млади аморални кариеристчета.

 36. Съгласен с обобщенията на Георгиева, но не намирам, че евентуалното обявяване на ДПС за етническа партия може да се затруднено от присъствието там на някои българи. В правото има категория „обществено известна истина“, а широко обществено известната истина е, че ДПС е етническа партия.

 37. Не, няма нужда от коментар.

  От нещо много по-решително и необратимо има нужда.

 38. А сега след тая поредна гадост и простотия пак си стойте в къщи или отидете за гъби. А колкото до Доган, вече разбрах, че е и прост. Щом си мисли, че никой няма да обърне внимание на думите му.До това води самозабравата и нарцисисна му.

 39. Добре де, докога всички ще се правят, че не го забелязват Доган с изцепките му. „Помагаме“ , „Обръчи“ … сега това.

  Г-н Бедров, ако имате възможност, моля ви, попитайте някой от по-големите политици у нас да коментира за това нещо, често ви гостуват големи имена. Не е редно тия думи да се коментират само от групичка хора в интернет, а точно тези, които трябва най-остро да реагират, да се правят, че нищо не се е случило.

 40. peters6060

  Само плитки пожарникарски и милиционерски умове могат да видят в тези думи някяква провокация или арогантност или с каквито там думи насилват скромния си интелект .
  Човекът просто обяснява на хората механизма на властта, така ,че те да могат да го разберат. Защото да управляваш е нещо доста по различно от това да се пъчиш по телевизията, да дрънкаш глупости и да се оплакваш как някой друг ти е виновен.
  Интересно в сега да видим, кой му е виновен на г-н Б. Боклуков заради 2-та милиона загуби на общинските фирми – нещо дето не е ставало от 15 години насасм.
  Много силно се надявам и българският народ да прогледе и да си даде сметка дали се нуждае от ревльовци / и страхливци/ като г-н Боклуков, дето в период на избори се прави на болен, крие се и не се явява на избори като мажоритарен, дори и като пропозционален кандидат. Ами най-простата сметка показва, че така той губи 2 или 3 депутатски места . Това не ви ли навява на мисълта, че въпросният ББ изпитва вече осъзнат ужас, че ще вземе да спечели повечко места в парламента и с тези си куци кандидати дето пълнят листите му, така ше се о….сере, че чак на голямата му уста ше заседне.

 41. лупо

  Виждате ли как се изострят чертите на медито в даден момент?Виждате ли наглостта му,граничеща с лудост?Да смачкаме главата на тази хидра,гласувайки против тях!Да гласуваме!Да гласуваме!И е употребил алкохол-лъснал се е като дупето на мазна хънъма!Нагъл резняк!

 42. лупо

  Към Slavo:Реакция е нужна и то – адекватна на тази наглост и омраза!Сигурен съм,че тук никой не обича ДПС,още повече медито!Без сантименталности към тях и техните авери!

 43. lilianna

  Всички знаем че сами сме си виновни,говорим си,роптаем си и в деня на изборите си почиваме по домовете и си казваме за какво да гласувам то не зависи от нас,иначе имаме мнение за всичко и коментираме.Но за да имаме претенции за някого и нещо ние трябва поне малко да се доближаваме до него.България е една няма как да я делим на турско,пенсионерско,мутренско и апатиочно.Тя е България крайно време е да стане за младите българи на който им пука.А за Доган,чесно да си кажа не ме изненадва,винаги е бил такъв,жалко че чак сега му обръщаме това внимание.

 44. „Представете си избори, чиито резултати предварително са ясни и на които се представят все кандидати с всепризната некомпетентност. Всяко уж демократично гласуване, организирано по този начин, неизбежно ще бъде наречено фарс.“ Вецлав Хавел, The New York Times

 45. Г-жо Георгиева, първо, тъй като явно не ме разбирате, да преведа и за Вас. Не на Доган му е трудно да направи коалиция, а на остналите без него. За него това е предимство.

  Второ, смятам се за успял млад мъж благодарение на собствените си умения, без помощта на каквато и да било политическа сила. Не съм член на партия. Гласувах на изборите за европарламент, но не за ДПС. Ако има как да ви го докажа, без да стане вота ми невалиден, моля кажете и ще го направя. Не съм обиден да ме наричате „младо аморално кариеристче“, тъй като съм сигурен, че вашите емоции са ви замъглили разума и колкото и да се спори с вас, резултата ще е само лични обиди към онези, които не зачитат мнението ви за правилно.

 46. към By peters6060, 25.06.2009 @ 12:56

  Моля спешно някой психиатър да прегледа това недоразумение By peters6060, 25.06.2009 @ 12:56

 47. Георгиева

  Г-н Slavo, радвам се, че не приемате нещата лично и не сте се обидили. Разбрах Ви добре, но провокирах с въпрос към Вас. А квалификацията за младите аморални кариеристчета е за тези, които са приели каузата „ДПС“. Наистина квалификациите издават само емоция като моята и не са аргумент за който и да е спор. Надявам се това, което казвате за себе си, да е факт и го приемам на доверие. Както казах това си ми е житейски принцип: гласувам доверие първи път и давам втори шанс втори път всекиму. Третият път вече съм си взела урок и поука:)

  Пожелавам Ви успех, най-вече на Вас младите тук, в България!

 48. Ясен

  До Божидар Божанов: Моите уважения, господине, но според мен не би трябвало да се гласува, за да може да се мрънка после, а за да ни е по-лесно да контролираме тези, които сме избрали. Вижте, статистически погледнато, от една страна почти всички коментиращи по блогове мрънкаме, а от друга вероятността произволен пълнолетен български гражданин да е в поне една от следните групи е над 90%:

  а) гласува за ДПС
  б) гласува за формации, за които е сигурно, че нямат проблем да се коалират с ДПС
  в) не гласува, и така пропуска да намали относителния дял на ДПС, които имат твърд електорат
  г) гласува за сателити на ДПС
  д) гласува за формации, които искат да управляват само ако имат пълно мнозинство, т.е. които ще вкарат ДПС във властта, защото пълно мнозинство е непостижимо
  е) гласува за формации, които с действията си и с гласуването си в парламента пазят интересите на ДПС, дори когато тези интереси са в ущърб на въпросните формации
  ж) гласува за формации, които няма да намерят място в парламента и по този начин пропуска да намали влиянието на ДПС там

  В задачата се пита: Колко билетчета трябва да продупчи г-н/г-жа Хикс, и колко данъци трябва да плати, за да не бъде ДПС в управлението?

Споменавания

 1. Новата единица за наглост | Страницата на Жоро за рутери,фирмуери и други неща... - [...] ако не искате някой ден да Ви сложат по един фес.Иван Бедров също е писал по темата за наглостта.Също…

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *