НЯКОИ МИСЛИ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА

DSC003171Точно преди 6 месеца шофирах към работното си място. Не помня каква точно беше музиката, но беше силна. Много добре си спомням къде точно се намирах малко след 9 часа сутринта – някъде пред злополучния Софияленд, когато телефонът звънна и научих НОВИНАТА.

Делян Пеевски бил избран за


прочети повече

1395240_10201715729830992_500473194_nРеших да мина покрай Софийския университет в неделната сутрин. Ей, така – без цел. Не успях лесно да проникна в двора – бях проверен, анализиран, накрая решиха, че може.

След като екип на бюрековите медии вече беше вътре, оставаше и да не мина проверката 🙂

От студентите чух, че се готвят провокации


прочети повече

Декларация за окупация (видео)

okupatsiya-480x360Протестиращите студенти в Софийския университет „Св.Климент Охридски“ обявиха безсрочна окупация на сградата на ректората.

Искането: Оставка и избори.

Имах журналистическия шанс да бъда там, точно когато


прочети повече

Delyan-Peevski-655x368Вижте законопроекта на Делян Пеевски и Йордан Цонев, който беше показан първо в сутрешния блок „Здравей България“ на Нова телевизия.

Проект!

ЗАКОН ЗА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ФИНАНСОВИ


прочети повече

deutsche-welle-logoПрез последните дни получих много обаждания по телефон, електронни писма, съобщения в социалните мрежи; срещаха ме непознати хора на улицата с въпроси; прочетох си името стотици пъти на стотици места; трябваше да отговоря и на питанията на много приятели.

Разбира се, че става дума за прекратяването


прочети повече

Опитва се да ви излъже

image„Делян Пеевски се оттегля“, съобщиха част от медиите и това обърка част от готвещите се да протестират за втора поредна вечер пред Министерския съвет.

Това беше целта на занятието. Объркването.

Цялото писмо на председателя на ДАНС може да прочетете тук. И да се убедите, че никъде не се споменават думите „оставка“


прочети повече